Business Alchemy

Jeg heter Tone, og mitt formål er å inspirere deg til å gjenkjenne din egen kraft og ditt potensial.

I 2006 grunnla jeg min første virksomhet, og har siden den gang vært næringsdrivende. I dag fungerer jeg som mentor for kvinner som søker transformasjon, ekspansjon, og vekst, både personlig og profesjonelt.

Mine klienter spenner fra gründere til bedriftsledere og offentlig ansatte. Felles for dem alle er deres lidenskap for å skape endringer og en tydelig visjon som driver dem fremover.

Min nysgjerrighet for å forstå vår menneskelige natur har ført meg gjennom ulike studier innen idrettsvitenskap, biologi, naprapati, yoga, pilates, meditasjon, kvinnehelse, reiki, og Human Design, for å nevne noen. Jeg begynte mine studier i år 2000, og min læring fortsetter fremdeles. Menneskets kompleksitet fascinerer meg daglig.

I dag kombinerer jeg livet som 3-barns mamma med å drive egen bedrift, hjelper andre med sine bedrifter, dyrker grønnsaker på andelsgård og beveger meg langsomt gjennom livet. I takt med naturen. 

I 2017 ble Human Design en del av min livsreise. På et tidspunkt da jeg søkte svar både for meg selv og mine klienter, som kom til min klinikk med fysiske plager og smerte. Jeg innså at deres lidelser ikke kun handlet om fysiske forhold, men om livene de levde. Jeg ba om et verktøy som kunne forklare dette på en tilgjengelig måte for alle.

Human Design ble en åpenbaring og et verktøy som betydelig endret min tilnærming.

Jeg spesialiserer jeg meg på å veilede gründere, ledere og bedrifter gjennom dype transformasjoner. Med en fusjon av strategisk innsikt, intuitiv visdom og praktiske verktøy, hjelper jeg deg med å låse opp skjulte potensialer og katalysere betydningsfulle endringer.

Ved å utnytte prinsippene for Human Design, tilbyr jeg personlige strategier skreddersydd til din unike blåkopi, slik at du kan utnytte dine styrker, navigere utfordringer og leve i samsvar med din sanne hensikt.

Mitt ønske for deg er at du skal oppdage din indre styrke, realisere dine visjoner og ideer, og blomstre i din unike essens. 

 

Det er forståelsen jeg har oppnådd om meg selv gjennom disse årene som har formet mine nåværende resultater. Min erfaring og kunnskap fra de siste 24 årene danner grunnlaget for min nåværende virksomhet.

I dag veileder jeg mennesker til å nå sine mål og visjoner ved å forstå seg selv og finne tilbake til den kraften som ligger tilgjengelig i oss alle.

Jeg drives av å se deg lykkes. Min oppgave er å lede deg mot dine mål og drømmer og gi deg de nødvendige verktøyene når utfordringer oppstår.

Mentorskap med meg er for de som søker personlig vekst og transformerende utvikling, både privat og profesjonelt.

For å løfte livet, karrieren eller virksomheten til nye høyder, krever det at du løfter deg selv til et nytt nivå.

Jeg ser frem til å være en del av din reise mot suksess og vekst. Sammen kan vi oppnå utrolige resultater.

Ta kontakt med meg for å få vite mer om hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål og realisere dine drømmer.

MELD DEG PÅ NYHETSBREV
Hold kontakten med meg på e-post for inspirasjon og eksklusive tilbud
Ellers takk.