Oppdag den du er

Mitt navn er Tone, og jeg er her for å lære deg det du trenger for å forstå ditt unike Human Design.

Mitt ønske for deg er at du skal få hente hjem kraften din, utvide horisonten og bruke dine styrker for å blomstre.

 

  • Jeg er en projector; en naturlig leder/guide/lærer, med evne til å se mennesker og systemer, og har en ikke-konsistent energi.

  • Jeg har min indre autoritet i min intuisjon (splenic authority / milt autoritet) og trenger å ta avgjørelser “her og nå” basert på en følelse i kroppen og min svake, lydløse indre stemme.

  • Min profil 4/6 gjør meg til en vennlig, sosial og menneskeelskende rollemodell som er genuint interessert i å hjelpe andre med å nå sitt største potensiale.

 

Gjennom videokurs, Mentorprogram, mentorsamtaler, kurs og readinger gir jeg deg redskaper for å forstå din Energitype, dine styrker, sårbarheter og ditt største potensiale, både privat og profesjonelt. Jeg har lang erfaring i arbeid med mennesker, og sammenvever erfaringer, intuisjon og Human Design for å gi deg de riktige redskapene. Det handler ikke om å legge til mer til livet, eller prestere mer/bedre, men en varsom avlæring av mønster og egenskaper du har tillagt deg etter at verden fortalte deg hvordan du skulle være. Det er gjennom avlæring du har mulighet til å nå inn til din sanne natur og ditt fulle potensiale.

Etter nærmere 15 år som naprapat og grunder innen helse-, trenings- og velværebransjen har jeg en bred erfaring med mennesker og livsprosesser. De siste årene var mitt fokus kvinnehelse og syklus. Jeg har flere års erfaring innen Yoga meditasjon og pilates, og jeg har tidligere arrangert yoga- og treningsreiser.

Jeg er mamma til 3 fantastiske barn som inspirerer meg hver eneste dag. 

 

MELD DEG PÅ NYHETSBREV
Hold kontakten med meg på e-post for inspirasjon og eksklusive tilbud
Ellers takk.