Business Alchemy

Hva er Human Design?

Human Design har åpnet opp for en helt ny forståelse for meg selv og de rundt meg. Det som før har tappet meg for energi har vært mitt forsøk på å leve opp til en tillært forventning som ikke var ment for meg.
Human Design har lært meg å komme hjem til den jeg alltid har vært, og å stole på min indre sannhet. Min indre autoritet.

Human design er et sentralt verktøy i min jobb som Mentor. Ved hjelp av Human Design hjelper jeg deg med å avdekke din Energitype, dine styrker, sårbarheter og ditt største potensiale, både privat og profesjonelt. Det handler ikke om å legge til mer til livet, eller prestere mer/bedre, men en varsom avlæring av mønster og egenskaper du har tillagt deg etter at verden fortalte deg hvordan du skulle være. Det er gjennom avlæring du har mulighet til å nå inn til din sanne natur og ditt fulle potensiale.

Human Design er et revolusjonerende system som gir deg verktøy for optimal prestasjon i alle områder i livet - din karriere, dine relasjoner og partnerskap. Et system som bl.a hjelper deg med å navigere i en jungel av muligheter og å optimalisere ditt energiforbruk.

Human Design belyser din emosjonelle, psykologiske og energetiske “make-up”, og gir deg forståelse og innsikt i hvem du er, hva du er, hvordan du kan bevege deg gjennom livet med flow og letthet, hvordan du kommuniserer med de rundt deg, og hvordan du tar best mulige avgjørelser for deg selv. I tillegg til en dyp innsikt i din unike natur vil Human Design gi deg konkrete redskaper du kan bruke livet ut for å tre inn i ditt fulle potensiale med optimal prestasjon både personlig og profesjonelt.

Human Design er en fusjonering av eldgammel visdom - Astrologi, I´Ching, Chakra-systemet, Kabbalah (livets tre) - og moderne vitenskap - Kvante Fysikk og Genetikk.

Human Design BodygraphI Human Design snakker man om 5 ulike energityper; Generator, Manifestor, Manifesting Generator, Projector og Reflector, som alle har unike strategier for prestasjon og kommunikasjon, samt en egen signatur for når man er på riktig spor eller har sporet av.

Human Design setter søkelyset på våre unike forskjeller og hvilken styrke som ligger i hver enkelts unike potensiale.

 

MELD DEG PÅ NYHETSBREV
Hold kontakten med meg på e-post for inspirasjon og eksklusive tilbud
Ellers takk.