Business Alchemy

Transformerende Mentorskap for visjonære Ledere, Gründere, Eksperter og Gründerspirer.

Fra Blokkering til Suksess, fra Skygger til Gull.

Business Alchemy Mentorship er skapt for deg som er klar for nye modige steg.

 

Er du:

- en suksessfull  leder og/eller gründer som har fått til mye, eller en ambisiøs gründerspire med store drømmer og masse drive.

- en som skaper mye bra for mange mennesker, og ønsker å skape enda mer for å hjelpe enda flere.

- en som har stor innflytelse på andre mennesker og har store visjoner for å gjøre verden til et bedre sted.

- en person som er våken og innsiktsfull, har store drømmer og visjoner og er fryktløs i din tilnærming.

- lærevillig og er villig til å gjøre jobben som kreves for å nå nye høyder.

- en som tar modige steg mot store drømmer.

 

Men - til tross for din fremgang sliter du kanskje med å se din egen verdi og føle deg god nok. Kanskje kjenner du frykt for at du “lurer” folk? At noen skal ta deg for at du egentlig ikke kan noe?

Er du en som gjør deg mindre enn du er, og er redd for å ta full plass?

Er du kanskje redd for at din neste store satsing ikke skal støtte deg finansielt?

Har du en hemmelig mørk side, som gjør at du generelt sett er dårlig til å feire deg selv og din egen suksess?

Kan det hende du sprer deg for mye utover og sliter med å fokusere på det som virkelig betyr noe?

Kanskje er du utålmodig og sliter med å vente på riktig timing?

Merker du at jobbingen med deg selv tar overhånd til tider, på bekostning av connections og glede i livet?

Er du en som jobber hardt og har vanskelig for å stoppe og roe ned?

 

Hvis dette høres ut som deg skulle vi tatt oss en prat. 

 

Å jobbe i en-til-en mentorskap med meg er for deg som er klar for å legge bak deg frykt, tvil, usikkerhet og stress, og tre inn i ditt potensiale med stødighet, trygghet og selvsikkerhet.

Med en fusjon av strategisk innsikt, intuitiv visdom og praktiske verktøy, hjelper jeg deg med å låse opp skjulte potensialer og katalysere betydningsfulle endringer.

Klar til å begi deg ut på ditt neste kapittel med vekst og utvikling? Ta kontakt med meg direkte for å utforske hvordan vi kan samarbeide og heve både livet ditt og din bedrift til nye høyder.

Ved å utnytte prinsippene for Human Design, tilbyr jeg personlige strategier skreddersydd til din unike "blueprint", slik at du kan utnytte dine styrker, navigere utfordringer og leve i samsvar med din sanne hensikt og livsoppgave. Enten du søker å forbedre dine lederegenskaper, dyrke innovasjon eller forsterke din bedrifts innflytelse, er jeg her for å støtte deg i hvert steg på reisen.

I Business Alchemy Mentorship anvender vi prinsipper innen coaching/mentoring, human design, gene keys, astrologi og alkymi for å transformere utfordringer til muligheter, skygger til gaver og drømmer til virkelighet.

 

Velkommen til Business Alchemy Mentorship!

 

4 MÅNEDER:

  • 12 stk 1:1 mentorsamtaler på zoom a 90 min.
  • Ubegrenset antall personlig video-chat mentoring og support mellom zoom-møtene med Tone.
  • Gratis tilgang til privat kursportal og eksklusiv medlemsportal.

6 MÅNEDER:

  • 18 stk 1:1 mentorsamtaler på zoom a 90 min.
  • Ubegrenset antall personlig video-chat mentoring og support mellom zoom-møtene med Tone.
  • Gratis tilgang til privat kursportal og eksklusiv medlemsportal.

 

 

BESTILL EN GRATIS UFORPLIKTENDE SAMTALE MED TONE SÅ VI KAN GI DEG MER INFO OG SE OM DU ER EN MATCH.

Søk om samtale her 

 

 

"Jeg valgte å jobbe med Tone i en periode i livet hvor jeg opplevde mye indre uro og usikkerhet i hvilken retning jeg skulle ta. Jeg søkte klarhet, jeg søkte selvsikkerhet og evne til å se det store bildet. I løpet av kort tid opplevde jeg alt dette pluss mer via Tone, hun har en enorm evne til å se hele deg, og gi deg innsikt du sårt trenger for å forstå, og handle bedre for deg selv. Kunnskapen, innsikten og verktøyene jeg fikk av Tone formet hele meg til det bedre, og er noe som jeg bruker den dag i dag, over et år etter vi jobbet sammen. Anbefales på det VARMESTE!!"
Belinda Jakobsen
***

"Jeg gikk for magefølelsen og den viste seg og skulle være helt rett! For det og ha vært Tone sin mentor klient i 6 mnd har forandret livet mitt.

Hun er full av visdom, ro, kunnskap og genuinitet! Det er kjærlighet, autoritet og kraft i hvert ord hun sier! En mentor som er så ekte og hel ved skal du lete lenge etter! Reisen vår er ikke over, men kjenner likevel på at det vil bli ett savn og tomrom når vi ikke skal ha faste avtaler! Ett så jorda, kraftfullt, naturlig og vakkert menneske.

Hvis du ønsker og gjøre gråstein om til gull i livet ditt så vil jeg anbefale Tone Haave på det sterkeste! 

Hun vil hjelpe deg med og endre det vakre du har gjemt inne i deg til og komme ut i live og du vil aldri komme til og angre!"

Heidi Solberg

***

"Tone er et funn! Hun er kunnskapsrik og konkret! Vil du finne ut av hvordan du best jobber med egen energi, krefter og få en mix av forretnings, kunst og familieterapiråd i ett, kan jeg ikke få anbefalt henne nok. Jeg har lest mitt eget fødselshoroskop i over 20 år, og jeg har aldri blitt så presist lest som av Tone."
Ida Jackson
***
"Jeg har fått personlig reading av Tone og jeg jeg har brukt henne i ansettelsesprosess. Personlig reading er helt fantastisk for bli kjent med egne styrker, svakheter og hva jeg trenger for å ha det bra i hverdagen. Men når jeg i tillegg kan se mitt kart opp imot potensielt nye ansatte, da blir det helt rått. Dette hjelper meg å ansette mer riktige mennesker, som utfyller meg på de kvalitetene jeg mangler, samt at jeg lærer mer om hva mine ansatte trenger for å blomstre og yte best mulig i mitt selskap. Human Design og Tone er gull verdt, anbefales på det varmeste!"

Iselin Larsen
***
"Jeg har kjent på et stort behov for radikale forandringer i livet mitt den siste tida, og Radically YOU har vært akkurat det jeg trengte på veien for å finne hjem til mitt unike jeg. Ord kan ikke beskrive takknemligheten jeg føler overfor Tone, hennes kunnskap, innsikt, ferdigheter og evne til å se og hjelpe oss. Takknemligheten kan ikke beskrives, den må oppleves. Rett og slett magisk!"
Ida
 
MELD DEG PÅ NYHETSBREV
Hold kontakten med meg på e-post for inspirasjon og eksklusive tilbud
Ellers takk.