Business Alchemy

 

Alchemy Cleanse 

En prosess med rensing eller detox, både mentalt og følelsesmessig. Det er en intensjonell prosess for å fjerne hindringer, blokkeringer eller negative mønstre som kan hindre personlig vekst eller velvære. Denne renselsen innebærer en dypere utforskning og avkledning av lag som hindrer deg fra å koble deg til din sanne essens. Dette inkluderer å gi slipp på begrensende tankemønstre, frigjøre tidligere traumer eller rydde opp følelsesmessige blokkeringer.

Begrepet "renselse" handler om å gjenopprette balanse og harmoni i seg selv. Det handler ikke bare om fysisk detox, men også om mental klarhet, følelsesmessig healing og åndelig justering, og dette gjelder også for din Business.

Cleanse betyr at vi renser bort og skreller av lag som i dag forhindrer deg i å være i kontakt med din sanne essens. 

Tone har en unik evne til å se sammenhenger, og hjelper deg med å se det som ligger skjult under overflaten som blokkerer veien for deg. 

Et kraftfullt og transformerende dypdykk i deg selv og de prosessene du står i, både privat og i business. 

Dette er et perfekt sted å starte dersom du er nysgjerrig på Business Alchemy Mentorship. I en Alchemy Cleanse vil du få et innblikk i hvordan det er å jobbe med Tone som din private Mentor. 

En Alchemy Cleanse er første steg i din reise videre i et Mentorship. Dersom du velger å fortsette i Business Alchemy Mentorship etter Alchemy Cleanse vil du motta en bonus. 

Alchemy Cleanse er 90 min på Zoom.

Du vil oppleve en sammenveving av intuitiv veiledning, human design, coaching/mentoring og avdekking av ubevisste mønster.

Du har mulighet for å gjøre opptak.

 

Bestill Alchemy Cleanse her

 
"Tone er et funn! Hun er kunnskapsrik og konkret! Vil du finne ut av hvordan du best jobber med egen energi, krefter og få en mix av forretnings, kunst og familieterapiråd i ett, kan jeg ikke få anbefalt henne nok. Jeg har lest mitt eget fødselshoroskop i over 20 år, og jeg har aldri blitt så presist lest som av Tone."
Ida Jackson, 5/2 Manifestor
***
"Jeg har fått personlig reading av Tone og jeg jeg har brukt henne i ansettelsesprosess. Personlig reading er helt fantastisk for bli kjent med egne styrker, svakheter og hva jeg trenger for å ha det bra i hverdagen. Men når jeg i tillegg kan se mitt kart opp imot potensielt nye ansatte, da blir det helt rått. Dette hjelper meg å ansette mer riktige mennesker, som utfyller meg på de kvalitetene jeg mangler, samt at jeg lærer mer om hva mine ansatte trenger for å blomstre og yte best mulig i mitt selskap. Human Design og Tone er gull verdt, anbefales på det varmeste!"
Iselin Larsen, 1/3 Projector
***
"Jeg har kjent på et stort behov for radikale forandringer i livet mitt den siste tida, og Radically YOU har vært akkurat det jeg trengte på veien for å finne hjem til mitt unike jeg. Ord kan ikke beskrive takknemligheten jeg føler overfor Tone, hennes kunnskap, innsikt, ferdigheter og evne til å se og hjelpe oss på kurset. Takknemligheten kan ikke beskrives, den må oppleves. Rett og slett magisk!"
Ida, 3/5 Generator
***
Etter en session med Tone har jeg blitt mye mer bevisst på meg selv og mine behov. I tillegg har Human Design gitt meg en bedre forståelse for energitypen til mine nærmeste samt relasjonen oss imellom. Som Tone sier så handler det ikke om å velge mer til, men å lære sitt indre å kjenne samt sortere ut det som drener en fra energi. Tone er varm, imøtekommende, oppriktig interessert i mennesket og utrolig flink til å informere og veilede. Et møte og en session med Tone anbefales virkelig"
Maria, 6/2 manifestor
MELD DEG PÅ NYHETSBREV
Hold kontakten med meg på e-post for inspirasjon og eksklusive tilbud
Ellers takk.